Skindrens og pelsrens

Renseriet_Pels_23sep14_2.jpg

”At sætte lus i skindpelsen” lyder en dansk talemåde, og ikke uden grund. Tøj, der er syet af skind og pels er på mange måder meget anderledes end andet tøj, og skal også behandles anderledes. Skind- og pelstøj er i manges øjne eksklusivt og lækkert fordi det er autentisk og fordi det er fremstillet af 100% rene og ægte materialer. Dette betyder dog også at du skal være lidt mere opmærksom på at rengøre, vedligeholde og beskytte dit pels- og skindtøj, da det er mere sårbart overfor tidens tand. Sørger du for at passe godt på tøjet, kan du have glæde af det i mange år frem.

Rensning af skind

At rense skind er en delikat affære og bruges den forkerte metode, kan skindet enten tørre ud eller blive olieret på overfladen. Gøres det rigtigt, vil det derimod genoprette skindets naturlige balance og få det til at se ud som nyt. Hos Pernille Jensens samarbejdspartner renses tøjet med kulbrinte, en rensevæske, der både er skånsom overfor skindet, bevarer dets struktur og samtidig er den mindst skadelige metode for miljøet. Rent praktisk gennemgår skindtøjet en proces, hvor det renses i dybden, opgarves og til slut imprægneres i overfladen.

Lustrering af pels

En pels kan godt med årene komme til at se mere ”flad” ud og ønsker du at bringe din pels tilbage til sin oprindelige fylde, skal du vælge at få den lustreret.

Lustrering er en proces, hvor pelsen i en speciel maskine børstes imod hårene ved høj varme. Dette fjerner løse hår og giver de resterende mere fylde og glans.

Sommeropbevaring af pelse

En pels er en delikat beklædningsgenstand og skal behandles derefter. Passer du godt på din pels, kan du have den i mange år. Én af de ting man kan gøre for at forlænge levetiden på sin pels, er at sørge for at få den opbevaret forsvarligt i sommermånederne. En pels kan ikke tåle for høj varme eller for megen fugt, og det nytter derfor ikke at gemme den i sin egen garderobe i de måneder, man ikke bruger den. Man risikerer blandt andet, at den tørrer ud og mister hårene.

Renseriet Pernille Jensen samarbejder med Holst Pelsrens, der er førende i Danmark, når det kommer til rensning og opbevaring af skind og pels. Hvis du indleverer din pels på renseriet i Classensgade, sender vi den videre til Holst, hvor den luftes igennem, hårene børstes, hvorefter pelsen hænges op i et rum, der er specialbygget af cedertræ. Cedertræet holder utøj væk fra pelsen, mens en konstant temperatur og luftfugtighed sørger for at pelsen ikke mørner eller udtørrer.

Prisen for sommeropbevaring af pels er 500 kr. for en sæson. Priserne for rensning af skind og pels varierer alt efter typen og kan ses i vores prisoversigt.

Vi tilbyder dig
altid god service
Vi tilbyder dig
altid god service

Kig ind i Renseriet. Vi står klar med smil og svar på eventuelle spørgsmål.

Læs mere
Hurtig levering
fra dag til dag
Hurtig levering
fra dag til dag

Når dit tøj bliver indleveret i Renseriet, har du det færdigt dagen efter kl. 15.

Kontakt os i dag for et godt tilbud
Kvalitet og gode priser