Om Renseriet

pernille-jensen.jpg (1)

Pernille Jensen og hendes renseri i Classensgade

Pernille Jensen og hendes renseri i Classensgade
Når du træder ned i renseriet i kælderen på Classensgade 49 på Østerbro, bliver du dels mødt af Pernille Jensen og hendes dygtige team af medarbejdere og dels af en hyggelig stemning med et historisk sus.

Der har ligget renseri i denne kælder i hvert fald de seneste 40 år, og stedet kan med rette kaldes for en Østerbro-institution. Pernille Jensen har, efter hun overtog stedet, gjort sit for dels at videreføre stedets traditioner og stemning, og samtidig skabe et moderne renseri, der følger med tiden og anvender de nyeste teknikker.

Pernille

Pernille Jensen har 20 års erfaring i renseri-branchen. Hun brænder for sit fag og mindst lige så meget for livet som iværksætter og selvstændig erhvervsdrivende. For Pernille handler det om langt mere end rent tøj. Hun sætter en ære i et godt håndværk ,og i at kunne rådgive kunderne sagligt og kompetent i forhold til vask og rens af alle slags tekstiler. Derfor er det også vigtigt for Pernille hele tiden at holde sig ajour med nye teknikker og metoder, og hun deltager regelmæssigt i faglige kurser.

De andre piger, du møder i renseriet

Renseriet hedder Pernille Jensen, men det er ikke kun Pernille du møder, når du træder ned i vores butik eller ringer til os på telefonen. Vi er et stærkt team af kvinder, der supplerer og kompletterer hinanden på kompetencer og erfaring. Det har taget tid at finde de rigtige medarbejdere, men i dag har vi det helt rigtige hold.

Erica

Erica er 31 år og er den af os, der står for alle reparationer af tøj i forretningen. Alle tekstiler du kommer ind med til os, fordi de trænger til en kærlig hånd, bliver overladt trygt i Ericas varetægt, da hun netop har den nødvendige kærlige hånd. Derudover har hun både en uddannelse indenfor tekstilbranchen samt en del års erfaring at trække på. Erica og Pernille har arbejdet sammen de seneste 6 år.

Rie

Rie er hende møder du hos os hver lørdag, hvor hun står for ind- og udlevering af tøj, samt anden kundepleje. Når Rie ikke er her i butikken, er hun i gang med en uddannelse til møbelpolstrer.

Camilla

Udover Pernille og Rie, kan du også være heldig at blive ekspederet af Camilla. Camilla er i renseriet to dage om ugen.

Praktiske forhold

Renseriet ligger som skrevet i kælderen under Classensgade 49, lige på grænsen mellem Københavns Indre By og Østerbro. I denne gamle gamle gade får du den ægte Østerbro-stemning, der på mange måder minder meget om Berlin.

Det er nemt at komme her til med enten bus eller i egen bil, hvor det er nemt at finde parkering i gaden.

Vi har åbent mandag til torsdag 9-17.30, fredag 9-14 og lørdag fra 10-14.

Hurtig levering
fra dag til dag
Hurtig levering
fra dag til dag

Når dit tøj bliver indleveret i Renseriet, har du det færdigt dagen efter kl. 15.

Vi kan rense
din brudekjole
Vi kan rense
din brudekjole

I Renseriet har vi stor erfaring med rensning af brudekjoler. Er der sten eller perler på bliver de ekstra beskyttet under hele rense processen. Da brudekjoler ofte er lavet af meget sarte stoffer, kræver det special behandling, og den kan vi yde i Renseriet Pernille Jensen.

Læs mere
Vi tilbyder dig
altid god service
Vi tilbyder dig
altid god service

Kig ind i Renseriet. Vi står klar med smil og svar på eventuelle spørgsmål.

Læs mere
Kontakt os i dag for et godt tilbud
Kvalitet og gode priser