Rens og vask

Hos Renseriet Pernille Jensen sætter vi fagligheden højt, men allerhøjest sætter vi vores kunder. Vi gør en ære ud af rådgivning og vejledning og det ligger os stort på sinde at alle der kommer ind ad døren hos os, går ud igen med tilfredshed og følelsen af at have fået en god behandling.

Vi renser stort og småt

Vi modtager alle typer rens og vask og er stolte af at kunne klare alle typer af renseriopgaver – store som små. Vi kan klare det meste her i butikken, men ved større specialopgaver som f.eks. tæpperens eller rensning af skind og pelse, sender vi opgaven videre til vores erfarne samarbejdspartnere ude i byen, så vi sikrer og står inde for at dine ting bliver behandlet skånsomt og med faglig dygtighed af eksperter på området.

Er der noget du er i tvivl om i forbindelse med rens og vask, så står Pernille og hendes to dygtige medarbejdere altid parat med råd og vejledning i butikken på Classensgade. Du er mere end velkommen til at slå vejen forbi og tage en snak med os om dine behov for rens og vask.

20 års erfaring

Når man renser tøj, gardiner, tæpper eller andre tekstiler, så kræver det et erfarent øje at vurdere hvilken behandling er den helt rigtige. Dette gælder både i forhold til at få fjernet al snavs og alle pletter, men i høj grad også i forhold til at passe godt på dit tøj eller dine boligtekstiler. Vi møder så mange forskellige materialer på en dag og hver eneste af dem kræver en bestemt behandling. Dette forudsætter specialviden og er grunden til at du bør vælge et renseri som Pernille Jensens, hvor du nyder godt af 20 års erfaring kombineret med løbende uddannelse på området.

Vi tilbyder dig
altid god service
Vi tilbyder dig
altid god service

Kig ind i Renseriet. Vi står klar med smil og svar på eventuelle spørgsmål.

Læs mere
Hurtig levering
fra dag til dag
Hurtig levering
fra dag til dag

Når dit tøj bliver indleveret i Renseriet, har du det færdigt dagen efter kl. 15.

Kontakt os i dag for et godt tilbud
Kvalitet og gode priser