Renseri i Hellerup

Hellerup er ét af de dejligste steder i Storkøbenhavn at bo, og her hos Renseriet Pernille Jensen har vi en del kunder, der bor i Hellerup. Hellerup er officielt en del af Gentofte Kommune, men grænser op til Østerbro mod syd og regnes af mange for en del af København. De to bydele har traditionsmæssigt en del til fælles og mange af Hellerups omkring 75.000 indbyggere bruger Østerbro til indkøb og andre ærinder. Dette er noget vi også mærker i renseriet.

Store villaer og moderne erhverv

Hellerup har som de andre bydele og kommuner nord for København ry for at huse nogle af landets mere velhavende borgere. Det er da heller ikke helt usandt at der er en stor andel af velvoksne villaer i Hellerup og her i renseriet ser vi en stor andel af vores pelsrens komme fra netop Hellerup. Men Hellerup er så meget andet end hvad bydelens ry fortæller. Blandt andet sker der i disse år en meget stor byudvikling i Hellerups havneareal, der indeholder flotte og moderne faciliteter til erhvervslivet.

Renseriet Pernille Jensen - vi er også Hellerups vaskeri

Bor du i Hellerup og har brug for professionel vask eller rens af dit tøj eller dine boligtekstiler, vil du måske tænke at du skal lede efter et renseri i Hellerup. Vi synes i stedet at du skal kigge lidt mod syd og blive kunde her hos os på Østerbro. Der er en god chanche for at du ofte er i København enten på arbejde eller i andet ærinde, og så kan du jo passende køre omkring Classensgade med dine tekstiler på vejen.

Vores hyggelige traditionsrige kælderrenseri ligger som sagt i Classensgade og det er nemt at finde os i bil fra Hellerup. Du følger blot Strandvejen til den bliver til Østerbrogade og inden længe har du Classensgade på din venstre hånd. Du kan nemt parkere her i gaden. Kommer du med S-toget fra Hellerup, kan du stå af på Østerport Station og gå den korte tur. Det tager kun 10 minutter. Du kan også stå af på Nordhavn Station og tage bus nr. 37, der stopper her i gaden.

20 års erfaring i renseribranchen kommer dig til gode

Pernille Jensen har 20 års erfaring fra renserier og hendes dygtige ansatte er også blandt landets bedste på området. Det er med andre ord med tryghed i maven, at du kan indlevere din pels, dit fine tøj eller dine dyner, tæpper eller andre boligtekstiler. Vi begynder enhver vask eller rensning med en grundig vurdering af hvilken metode, der er den mest effektive, og samtidig den mest skånsomme for dine tekstiler.

Er der noget du gerne vil spørge om eller søger du rådgivning omkring vask og rens af dine tekstiler, så er du altid meget velkommen til at ringe, maile eller kigge forbi butikken til en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

Hurtig levering
fra dag til dag
Hurtig levering
fra dag til dag

Når dit tøj bliver indleveret i Renseriet, har du det færdigt dagen efter kl. 15.

Vi kan rense
din brudekjole
Vi kan rense
din brudekjole

I Renseriet har vi stor erfaring med rensning af brudekjoler. Er der sten eller perler på bliver de ekstra beskyttet under hele rense processen. Da brudekjoler ofte er lavet af meget sarte stoffer, kræver det special behandling, og den kan vi yde i Renseriet Pernille Jensen.

Læs mere
Vi tilbyder dig
altid god service
Vi tilbyder dig
altid god service

Kig ind i Renseriet. Vi står klar med smil og svar på eventuelle spørgsmål.

Læs mere
Kontakt os i dag for et godt tilbud
Kvalitet og gode priser