Renseri i København

København er Danmarks hovedstad og uden konkurrence det sted i landet, hvor der bor flest mennesker samlet. Faktisk er vi mere end 1,2 millioner københavnere i 2015. Mange af os bor i lejligheder i Indre By eller i et af de mange kvarterer byen består af: Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Frederiksberg, Amager, eller ét af de ydreliggende kvarterer. Dertil kommer en lang række forstæder, hvor man finder alt fra lejlighedskomplekser til parcelhuse og villaer. Fælles for alle københavnere uanset hvor vi og hvordan vi bor er, at vi ejer en del tekstiler, der fra tid til anden skal vaskes eller renses. Derfor ser man også ofte, at der søges efter "renseri København" på nettet. Dette gælder især for de mennesker, der ikke har et fast, lokalt renseri, de plejer at bruge.

Det handler meget om tradtioner

Renseribranchen er gammel - især her i København, og mange især ældre mennesker er meget traditionsbundne når det kommer til valg af renseri. De kan godt lide at komme i den butik, hvor de altid er kommet og få en snak med en erfaren renseriejer. Dette oplever vi også her hos Renseriet Pernille Jensen, men vi oplever også en anden trend: nemlig at yngre mennesker også får øjnene op for, at der er mange tekstiler - både tøj og boligtekstiler - der holder længere og bevarer udseendet bedst, hvis man får dem renset hos et professionelt renseri.

Find dit nye yndlingsrenseri på Østerbro

Uanset hvor i København du bor, så er du mere end velkommen her på hos Renseriet Pernille Jensen på Østerbro. Vi går ikke så nøje op i traditioner, men byder alle nye som gamle kunder velkommen her i vores hyggelige kælderrenseri.

Det betyder ikke så meget om du bor på Østerbro eller i et af byens andre kvarterer, for vores renseri ligger dejlig centralt placeret i Classensgade 49 - lige på grænsen mellem Østerbro og Indre By. Her er nemt at finde en parkeringplads, hvis du kommer i bil og bus nr. 37 kører lige gennem gaden.

Du kan læse mere om Pernille og hendes ansatte her

Få professionel rådgivning om vask og rens

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvordan og hvornår dine tekstiler skal renses eller vaskes, så er du altid meget velkommen til at ringe til os eller til at sende en e-mail. Vi tager alle henvendelser alvorligt og sætter en ære i at rådgive dig på bedste måde. Det er ikke svært for os, for Renseriet Pernille Jensen har mere end 20 års erfaring i renseribranchen og føler løbende op på de nyeste metoder og teknikker med relevant efteruddannelse. Du kan med andre ord trygt overlade dine tekstiler i vores hænder, eller komme til os med dine spørgsmål.

Renseriet Pernille Jensen - hele Københavns renseri

Som nævnt ligger renseriet meget centralt placeret i København og er desuden nemt at komme til både i egen bil og med offentlig transport. Vi glæder os til at betjene kunder fra hele byen.

Hurtig levering
fra dag til dag
Hurtig levering
fra dag til dag

Når dit tøj bliver indleveret i Renseriet, har du det færdigt dagen efter kl. 15.

Vi kan rense
din brudekjole
Vi kan rense
din brudekjole

I Renseriet har vi stor erfaring med rensning af brudekjoler. Er der sten eller perler på bliver de ekstra beskyttet under hele rense processen. Da brudekjoler ofte er lavet af meget sarte stoffer, kræver det special behandling, og den kan vi yde i Renseriet Pernille Jensen.

Læs mere
Vi tilbyder dig
altid god service
Vi tilbyder dig
altid god service

Kig ind i Renseriet. Vi står klar med smil og svar på eventuelle spørgsmål.

Læs mere
Kontakt os i dag for et godt tilbud
Kvalitet og gode priser