Renseri på Nørrebro

Søger du et renseri på Nørrebro? Det kan du sagtens finde, men du skal kigge lige ind over kvartersgrænsen mod øst, nærmere betegnet Classensgade på Østerbro for at finde det bedste renseri i København.

Nørrebro er helt sin egen

Hører du til Nørrebros mere end 75.000 indbyggere, så ved du hvor unik og helt sin egen denne bydel lige nord for Københavns Indre By er. Nørrebro er både den mest folkerige bydel i byen og også den med det højeste antal indbyggere pr. areal. Her bor mennesker tæt men alligevel bor her mange forskellige og orginale mennesker skulder ved skulder. Brokvarteret Nørrebro kan kaldes både multikulturelt og kosmopolitisk på samme tid. Studerende, kunstnere og indvandrere deler Nørrebro mellem sig. Her er aldrig kedeligt. Midt i dette lettere kaotiske bymiljø bor også ældre mennesker, der altid har kaldt Nørrebro for hjem.

Kom til Østerbro og få renset dit tøj og boligtekstiler

Nørrebro har masser af små specialbutikker og også mindre renserier, men hvis du vil have den bedste behandling af dit tøj, så skal du tage ladcyklen eller bussen over til Classensgade på Østerbro. Hos Renseriet Pernille Jensen bygger vi vores forretning på mere end 20 års erfaring fra renseribranchen, kombineret med en dygtiggørelse og erhverven af ny viden på området der aldrig står stille. Vi er både et traditionsrigt renseri, men samtidig et moderne renseri.

Kommer du på cykel eller i bil af enten Nørrebrogade eller Tagensvej, så drejer du blot til venstre så snart du har krydset Søerne, så kommer du direkte ind i Classensgade. Her er gode muligheder for parkering i gaden.

Derfor skal du vælge Pernille Jensens renseri

Pernille Jensen og hendes ansatte sætter kvaliteten af det udførte arbejde over alt andet - også prisen. Det vil sige at de ikke går på kompromis med hvordan de behandler dine tekstiler og at de altid foretager en professionel vurdering og rådgivning ved hver eneste opgave.

Så ejer du et eller flere stykker tøj eller boligtekstiler, som du er rigtig glad for, så kan du trygt overlade dem i hænderne på Pernille og hendes kompetente medarbejdere. Har du spørgsmål eller vil du gerne have noget uddybet du har læst her på hjemmesiden, er du altid velkommen til at sende en e-mail eller slå på tråden - der er altid en venlig og kompetent person i den anden ende af røret.

Søger du et renseri på Nørrebro - så bør du kigge mod Østerbro i stedet.

Hurtig levering
fra dag til dag
Hurtig levering
fra dag til dag

Når dit tøj bliver indleveret i Renseriet, har du det færdigt dagen efter kl. 15.

Vi kan rense
din brudekjole
Vi kan rense
din brudekjole

I Renseriet har vi stor erfaring med rensning af brudekjoler. Er der sten eller perler på bliver de ekstra beskyttet under hele rense processen. Da brudekjoler ofte er lavet af meget sarte stoffer, kræver det special behandling, og den kan vi yde i Renseriet Pernille Jensen.

Læs mere
Vi tilbyder dig
altid god service
Vi tilbyder dig
altid god service

Kig ind i Renseriet. Vi står klar med smil og svar på eventuelle spørgsmål.

Læs mere
Kontakt os i dag for et godt tilbud
Kvalitet og gode priser