Dynevask

Renseriet_Juni14_15.jpg

Dyner og puder er noget vi alle har i vores soveværelse. Vi bruger dem hver nat og det er ikke så lidt de må stå igennem. Vidste du f.eks. at et gennemsnitsmenneske sveder en halv liter hver eneste nat? Har du tænkt på at du har din dyne på kroppen i cirka en tredjedel af tiden? Med dette in mente, er det skræmmende hvor sjældent vi vasker vores dyner. Undersøgelser viser at 39% af danskerne vasker deres dyner sjældnere end en gang om året, eller aldrig.

Dyner der ikke bliver vasket kommer til at indeholder store mængder af husstøvmider, der udover at være ulækre også er med til at forhøje risikoen for allergi hos mennesker.

Vi anbefaler, at man får sine dyner og puder vasket mindst én gang om året for at holde dem rene og for at slippe af med husstøvmider og andet utøj.

Få dine dyner vasket professionelt

Du kan godt vaske dine dyner selv, men det er ikke så nemt, som det lyder. For det første skal du have en ret stor vaskemaskine (skal minimum kunne klare 7 kg) for at rumme bare en enkelt dyne. Propper du en almindelig vaskemaskine med dyner, bliver de ikke vasket og skyllet ordentligt og bliver dermed ikke rene. Det samme gælder for tørringen af dyner og puder, hvilket heller ikke er lige til i en privat husholdning. Dyner med dun eller fjer skal være helt tørre, hvilket kan tage flere timer i en tørretumbler. Bliver de ikke tørret korrekt, kan der opstå mug i dynernes fyld.

Vi passer godt på dine dyner

Hos Renseriet Pernille Jensen tilbyder vi vask og af dyner og puder baseret på 20 års erfaring i renseribranchen. Vi vasker ved 60 grader for det optimale resultat og kan håndtere alle typer af dyner. Vi anvender enzymfrit vaskemiddel for at passe godt på miljøet udover at passe godt på dine dyner. Og naturligvis sørger vi for at dine dyner og puder er korrekt tørret inden du får dem hjem.

Vi tilbyder dig
altid god service
Vi tilbyder dig
altid god service

Kig ind i Renseriet. Vi står klar med smil og svar på eventuelle spørgsmål.

Læs mere
Hurtig levering
fra dag til dag
Hurtig levering
fra dag til dag

Når dit tøj bliver indleveret i Renseriet, har du det færdigt dagen efter kl. 15.

Kontakt os i dag for et godt tilbud
Kvalitet og gode priser