Topmadrasser

Som vi er inde på her, så er soveværelset nok det sted i huset, det er vigtigst at holde en høj grad af hygiejne. Vi sveder mere end man skulle tro i løbet af en almindelig nat: et gennemsnitsmenneske sveder i omegnen af en halv liter hver eneste nat. Derudover udskiller vores hud og hår masser af døde celler. Alt dette ender i sengen: i dynen, i puden og i topmadrassen. Denne ikke helt så lækre cocktail er noget som blandt andet de frygtede husstøvmider elsker. Det kan desuden øge risikoen for at man udvikler allergi.

Madrassen er uden tvivl den vigtigste del af enhver seng og en god madras er ikke billig, men vigtig for at man ligger godt når man sover. Vi vil derfor gerne bevare vores madras i mange år og bør derfor passe så godt på den som muligt. De fleste mennesker supplerer af denne grund deres madras med en topmadras, som er en ekstra, tyndere madras, der monteres ovenpå den regulære madras.

Fordelene ved en topmadras

Fordelene ved en topmadras er flere. Som nævnt tager den imod det værste skidt og det er topmadrassen man slider på i stedet for den reelle madras. Dette forlænger levetiden på din madras og dermed på din seng. Herudover findes der forskellige typer af topmadrasser der er med til at forbedre komforten, kropsstøtten og din søvn i det hele taget. Dette gælder blandt andet for topmadrasser fremstillet i det såkaldte memory foam, der former sig efter din krop og tilpasser sig denne.

Rengøring af topmadrasser

Én af hovedårsagerne til overhovedet at bruge en topmadras er netop at den er nemmere at rengøre end en regulær madras. Hvordan den skal vaskes eller renses afhænger meget af hvilken type topmadras det drejer sig om. Du kan læse den vejledning, der følger med ved købet - du er også altid meget velkommen til at ringe eller kigge forbi butikken i Classensgade for at få rådgivning om hvordan du rengører lige præcis dén topmadras du har på sengen.

En god idé er at støvsuge både madras og topmadras når du alligevel skifter sengetøj. Dermed fjerner du eventuelle husstøvmider, døde celler og andet løst snavs fra sengen. Vi anbefaler også at du lufter din topmadras udendørs mindst én gang i kvartalet. Sørg for at vejret er tørt. 

Få renset din topmadras professionelt

Nogle topmadrasser har betræk, man kan tage af og vaske, men for at være helt sikker på at sove i en ren og hygiejnisk seng, anbefaler vi at du får dine topmadrasser renset professionelt et par gange om året, så du dermed kommer helt i bund med skidt og bakterier. Hos Renseriet Pernille Jensen har vi 20 års erfaring i renseribranchen og ved lige præcis hvordan din specifikke topmadras skal behandles, så den bliver helt ren uden at den tager skade eller mister effekt.

Vi tilbyder dig
altid god service
Vi tilbyder dig
altid god service

Kig ind i Renseriet. Vi står klar med smil og svar på eventuelle spørgsmål.

Læs mere
Hurtig levering
fra dag til dag
Hurtig levering
fra dag til dag

Når dit tøj bliver indleveret i Renseriet, har du det færdigt dagen efter kl. 15.

Kontakt os i dag for et godt tilbud
Kvalitet og gode priser