Tæpperens

Tæpper er ikke anderledes end andre tekstiler: de skal også renses og vedligeholdes regelmæssigt, for at bevare deres udseende og stand.

Holdbarheden af tæpper forlænges gevaldigt, ved at sørge for at holde dem i god stand. Udover det normale slid og det almindelige snavs, så må man sige at tæpper er under ekstra høj belastning, da de jo ligger på gulvet og bliver gået på dagligt. Hvis du vil holde dine tæpper flotte, så kan vi hos Renseriet Pernille Jensen hjælpe dig.

Hos Pernille Jensen samarbejder vi med Møbel- og Tæpperenseriet i Farum, der er førende indenfor vask og rens af tæpper. Vi modtager alle typer af afpassede tæpper og sørger for at de får ekspertbehandling.

Vask af ægte tæpper

Ægte tæpper er noget helt særligt. Egentlig er alle tæpper jo ”ægte”, men begrebet ægte tæpper dækker i dag over håndlavede tæpper fra området omkring de gamle Persien (Iran, Tyrkiet, Afghanistan m.fl.). Ægte tæpper er både flotte og værdifulde og kræver at man passer godt på dem, hvis de skal bevare farve, glans og kvalitet.

Ægte tæpper bliver inden vasken banket, så sand og støv løsgøres fra tæppet.

Sand er med til at slide et tæppe nedefra. Dette skal gøres inden tæppet bliver vådt, da sand og skidt ellers vil sidde fast i tæppet. Efter bankningen vaskes dit ægte tæppe i specielle vaskekar i en sæbeblanding, der indeholder lanolin.

Lanolin-sæben er fedtet, hvilket gør at ulden i tæppet ikke mister sin naturlige fedtethed, der giver glansen og den smudsafvisende effekt.

Er der pletter på dit ægte tæppe, kan vi også klare dem, og har mange års erfaring med pletfjerning på netop tæpper. Det samme gælder for farveudløb efter vandskade.

Efter vasken tørres tæppet ved en temperatur på over 55 grader, hvilket sikrer, at støvmider og møl ikke kan overleve i dit tæppe.

Vask af ægte tæpper koster 325 kr. pr. kvadratmeter.

Vask og rens af andre tæpper

Det er ikke kun ægte tæpper du kan få renset hos Pernille Jensen. Vi tager som udgangspunkt imod alle typer af afpassede tæpper. Det kan f.eks. være kelim- og kludetæpper eller sisal-tæpper. Kludetæpper renses f.eks. for 180 kr. pr. kvadratmeter.

Vi tilbyder dig
altid god service
Vi tilbyder dig
altid god service

Kig ind i Renseriet. Vi står klar med smil og svar på eventuelle spørgsmål.

Læs mere
Hurtig levering
fra dag til dag
Hurtig levering
fra dag til dag

Når dit tøj bliver indleveret i Renseriet, har du det færdigt dagen efter kl. 15.

Kontakt os i dag for et godt tilbud
Kvalitet og gode priser