Sengetæpper

Sengetæpper er noget alle der går den mindste smule op i boligindretning synes er essentielt i et soveværelse. Uanset hvor pænt dynebetræk man har, så synes de fleste at det er rarest og pænest at dække sine brugte dyner og puder til, når man ikke sover i dem. Dette gælder især hvis man ikke har et soveværelse, hvor man lukker døren til. Her kommer et sengetæppe til og omdanner en rodet seng til et flot møbel.

Der findes sengetæpper, der passer til alle stilarter. Der findes sengetæpper i alle sengestørrelser og i næsten alle de materialer, men kan forestille sig. Derfor vil du altid kunne finde et sengetæppe, der passer perfekt ind i din boligindretningsstil.

Rengøring af sengetæpper

Variationen i materialer betyder dog også at det er så godt som umuligt at give generelle råd om rengøring af sengetæpper, da det selvsagt kommer meget an på, hvilket materiale sengetæppet er udført i. Sengetæpper kan være syet i ren bomuld, som du selv kan vaske, men er ofte enten udført i silke, strik eller endnu oftere: i en blanding af materialer. Samtidig er sengetæpper ofte quiltede og vatterede og har dermed et fyld, der ikke kan tåle en omgang i vaskemaskinen.

Ligesom med dyner og topmadrasser er det rigtig vigtigt at holde en god sengehygiejne, hvis man gerne vil undgå allergi og andre gener. Dette gælder også for sengetæpper. Vi anbefaler at du får vasket eller renset dit sengetæppe regelmæssigt.

Få professionel rådgivning

Hos Renseriet Pernille Jensen er du altid velkommen til at kigge ned i butikken for professionel rådgivning i vask og rens af dine tekstiler. Pernille har mere end 20 års erfaring i renseribranchen og ved naturligvis også præcis hvordan dit sengetæppe skal behandles. Så tag gerne tæppet under armen og kom ned i Classensgade og få en snak om hvordan vi bedst sørger for et flot og rent sengetæppe på din seng.

Vi tilbyder dig
altid god service
Vi tilbyder dig
altid god service

Kig ind i Renseriet. Vi står klar med smil og svar på eventuelle spørgsmål.

Læs mere
Hurtig levering
fra dag til dag
Hurtig levering
fra dag til dag

Når dit tøj bliver indleveret i Renseriet, har du det færdigt dagen efter kl. 15.

Kontakt os i dag for et godt tilbud
Kvalitet og gode priser