Canada Goose jakker

Renseriet_Juni14_1.jpg

I de senere år er de varme og rigtig lækre jakker af mærket Canada Goose blevet uhyre populære i Danmark. Især blandt yngre mennesker. En sådan jakke koster mange tusinde kroner og består af dyre kvalitetsmaterialer som teflonbehandlet bomuld/polyester, canadiske gåsedun og pels fra prærieulv. Som med de fleste andre kvalitetsprodukter, kan man beholde sin Canada Goose jakke i mange år frem i tiden hvis bare man sørger for at passe på den og holde den ved lige.

En flot vinterjakke som denne vil med tiden blive snavset og grim. Det er ikke til at undgå, når man bærer den i det danske vejrlig, hvor den udsættes for regn, slud og sjap. Samtidig sker det ofte at du kommer til at svede i så varm en jakke, så ikke nok med at den bliver beskidt, den kommer også til at lugte med tiden. Derfor skal den rengøres fra tid til anden, så den dels kan blive ved med at se flot ud og dels kan blive ved med at holde år efter år.

Canada Goose jakker skal renses professionelt

Canada Goose jakker skal renses, og må ikke vaskes i vaskemaskinen. Dette er vigtigt, da de dyrebare materialer den er fremstillet af, ikke kan tåle den behandling de får i en almindelig vaskemaskine. Dunene i jakken kan derudover ikke tåle de enzymer, der findes i det meste vaskemiddel. Vasker du selv din Canada Goose jakke, så bortfalder fabriksgarantien på jakken og det er rigtig uheldigt hvis der senere skulle opstå skader på jakken.

Pas på med kopivarer

Pas på ikke at købe kopivarer, når du handler Canada Goose. Der er desværre rigtig mange falske modeller i omløb af denne jakke og det kan være meget svært for det utrænede øje at se forskel. Er du i tvivl, så køb jakken hos en autoriseret forhandler.

Hos Renseriet Pernille Jensen er vi efter at have renset utallige jakker fra Canada Goose blevet specialister i at rense netop disse specielle jakker. Derudover har vi 20 års erfaring generelt i renseribranchen. Vi følger de præcise anvisninger der står i jakkens renholdelsesanvisning og sørger dermed for at jakkens fabriksgaranti bliver ved med at gælde. 

Prisen for rensning af en Canada Goose jakke er 350 kr.

Vi tilbyder dig
altid god service
Vi tilbyder dig
altid god service

Kig ind i Renseriet. Vi står klar med smil og svar på eventuelle spørgsmål.

Læs mere
Hurtig levering
fra dag til dag
Hurtig levering
fra dag til dag

Når dit tøj bliver indleveret i Renseriet, har du det færdigt dagen efter kl. 15.

Kontakt os i dag for et godt tilbud
Kvalitet og gode priser