Gardinrens og gardinvask

Gardiner er noget de fleste har hængende enten i hjemmet eller på kontoret. Ofte hænger de der år efter år, uden man tænker videre over det. Prøv at forestille dig, hvor meget støv og andet snavs den slags udsatte tekstiler kan samle over tid, og prøv at overveje hvad det gør for indeklimaet. Støv i gardinerne og andre tekstiler i hjemmet er én af de mest almindelige faktorer i forhold til udvikling af allergi, hovedpine og andre lidelser. Dette er vigtigt at forholde sig til i hjemmet, men bestemt også i virksomheder, hvor arbejdsmiljø bør være i fokus. Udover det sundhedsmæssige, så bliver ens gardiner også bare pænere af at blive holdt rene og pressede. Endelig forlænger man gardinernes levetid ved at passe godt på dem.

Vi anbefaler, at man får sine gardiner vasket eller renset mindst en gang om året for den bedste effekt.

Få det bedste resultat med professionel gardinrens

Det er muligt at vaske sine gardiner selv, men det er ikke så enkelt som man måske kunne fristes til at tro. Der er meget der kan gå galt, og da gardiner generelt er dyre, er det det god idé at overveje en ekstra gang om man ikke skulle søge professionel hjælp til sin gardinvask. For det første indeholder gardiner ofte store mængder af stof og kan være svære at håndtere i en almindelig vaskemaskine. For det andet bliver gardiner syet af mange forskellige typer materialer og det kan derfor være ret svært at vurdere om de kan tåle maskinvask, hvilken temperatur de skal vaskes på, og om de i det hele taget tåler vask men i stedet skal renses.

Hos Renseriet Pernille Jensen tilbyder vi vask eller rens af dine gardiner baseret på en professionel vurdering og rådgivning i forhold til netop dine gardiner. Vi har 20 års erfaring med renseri og ved lige præcis hvilken behandling der er den rette for dine tekstiler. Efter rengøringen, presser vi dine gardiner, så de er glatte og fine, og lige til at hænge op igen. Prisen for denne ydelse er 95 kr. pr. kg.

Hurtig levering
fra dag til dag
Hurtig levering
fra dag til dag

Når dit tøj bliver indleveret i Renseriet, har du det færdigt dagen efter kl. 15.

Kontakt os i dag for et godt tilbud
Kvalitet og gode priser